Kontingent faktureres to ganger i året. Alle fakturaer sendes elektronisk som efaktura, Vipps Regning eller på e-post.

eFaktura

Du mottar faktura direkte i nettbanken din eller i Vipps. Du må godkjenne den for at den skal bli betalt. 

Faktureres for 1. halvår i januar (januar-juni) og for 2. halvår i juni (juli-desember). efaktura sendes også til Vipps dersom du har Vipps-konto og ikke har valgt bort «Få efaktura i Vipps» i appen. (Ligger aktiv i Vipps-appen til du selv deaktiverer). Du velger selv om fakturaen skal betales i Vipps eller i nettbanken. Fakturagrunnlag i Vipps finner du under «Betalinger» og disse kan du videresende til f.eks e-post.

Hvis du ikke allerede har inngått avtale om efaktura vil du ifm fakturautsendelse få forespørsel fra Visma AutoInvoice om at Den norske veterinærforening ønsker å sende deg efaktura. Klikk, om ønskelig, på link i e-post (eventuelt sms) du mottar og følg instruksjonene som leder deg frem til opprettelse og godkjenning av efakturaavtale i din egen nettbank.

Vipps Regning

Du mottar faktura i Vipps (hvis du har Vipps-konto).
Faktureres for 1. halvår i januar (januar-juni) og for 2. halvår i juni (juli-desember). Faktura sendes til Vipps hvis du ikke har valgt bort «Betal regningene med Vipps»

AvtaleGiro

Du trekkes automatisk for 1 måned ad gangen fra kontoen avtalen er inngått på
NB! Du mottar ikke faktura i nettbanken og trenger du fakturagrunnlag til regnskapet må du velge efaktura i stedet.

Avtale om avtalegiro oppretter du selv i din nettbank. Månedlige trekk har forfall den 20. i hver måned.

Har du i dag ikke avtalegiro, og ønsker å opprette avtale, vil dette først bli gjeldende fra neste faktureringsperiode. Dvs har du mottatt faktura for 1. halvår (januar-juni), blir det først mulig med månedlige trekk fra juli måned.

Sørg for å sette beløpsgrensen høyere enn faktisk kontingentbeløp, slik at det tas høyde for årlig prisjustering av kontingentsatsene.

E-post

Du mottar faktura på e-post Faktureres for 1. halvår i januar (januar-juni) og for 2. halvår i juni (juli-desember) Faktura sendes til e-post adressen vi har registrert på deg i vårt medlemssystem.