Flytter du i løpet av kort tid?

Husk å oppdatere adressen din hos oss.
Dette gjør du ved å logge deg på vetnett.no og går til "Min side" og "Min profil".

For studenter ved NMBU

Er du student ved NMBU og bor i en av SiÅs sine studenthybler? Husk at boligadressen da ikke er gyldig postadresse. For at tidsskriftet kan komme fram må du få en Postboksadresse hos studentsamskipnaden. Se informasjon her. Det er viktig at det er Postboksadressen du registrerer hos oss, ikke boligadressen.

For studenter ved UiN i Bodø

Er du student ved UiN i Bodø, men skal begynne i Kosice til høsten? Husk å gi oss beskjed om dette – både endret studiested, og ny adresse.

For andre studenter i utlandet

Vi opplever at postkasser fyller seg opp med uhentet post i løpet av sommeren, og at tidsskriftet ofte sendes i retur til oss av den grunn. Har du en folkeregistrert adresse i Norge og ønsker å benytte denne for utsendelse av tidsskriftet, er det flott om du gir oss beskjed.

Sommerjobb

Skal du ha praksis eller jobbe på midlertidig lisens i sommer, finner du viktig informasjon om arbeide på midlertidig lisens på våre nettsider.

Ferdig utdannet

Er du ferdig med utdannelsen? Gratulerer! Husk å sende oss beskjed om fullført studium, slik at vi kan sende deg viktig informasjon i tilknytning til oppstarten på karrieren din som veterinær. Vi minner også om fadderordningen vår som du finner mer informasjon om her (husk pålogging som medlem på nettsiden for å få tilgang til all informasjon)